Sjukhusbesök

I fredags på väg hem från skolan åkte Moa och jag iskana. Hon ramlade och slog in pannbenet. Ögonbrynet sprack. Vi ringde Kry och de tyckte att vi skulle åka in och få det omplåstrat. När vi kom hem var det inte läge att blogga. Hela lördagen hade jag migrän och låg och blundade hela dagen. 

Nu är det dags. 

Den där grejen med väjning visade sig inte funka i praktiken. Jag mötte en länsande långsam båt på Ullnasjön senast. Jag låg på kryss så de skulle väja. Den andra båten hade väldigt låg fart och jag det motsatta. Den andra båtens vinkel var lite i lovart om mig och min vinkel var lite mindre i lovart om den så den hamnade bakom min mast och framför fönstret. Jag upptäckte den sent så att båda blev rädda. Det är inte bra att inte se andra båtar. Den andra båten gick så långsamt att en undanmanöver inte hjälpt särskilt mycket.

Det intressanta är att jag instinktivt föll av med ett ryck. Vi var aldrig nära varandra, men det är inte det som är grejen. Jag lovade inte som mitt tidigare resonemang gick ut på. När jag såg dem pekade jag ju rakt på dem och de pekade åt min lovartsida. Det bästa i den situationen var att falla. 

Nog om det, man får lösa situationerna så gott det går.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln